Magusa rukkileiva tainas

Magusa rukkileiva tainas

Saadavus:Laos
Kogus:     - VÕI -   Lisage soovide nimekirja Lisage võrdlusse
MAGUSA RUKKILEIVA TAINAS
 
Koostisosad:  RUKKIJAHUD 74% (RUKKIPÜÜL, RUKKIKROOVJAHU), joogivesi, NISUJAHU, suhkur, pärm, juuretis, sool
 
Toitumisalane teave 100 g kohta:
100 g toodet sisaldab keskmiselt: energiat: 1046 KJ/ 250 kcal; rasvad: 1 g, millest küllastunud rasvhapped: 0,3 g; süsivesikud: 55 g, millest suhkrud: 5,9 g; valgud: 5 g; sool: 0,2 g.
 
 
Realiseerimisaeg:  365 päeva
 
Säilitamistingimus: -18⁰C

EAN:
350g – 4742216000806
 
 
Valmistamise juhend:
  • Eemalda kile vormi ümbert
  • Kergita leiba ahjus 50⁰C juures u 40-45 minutit
  • Küpseta 200⁰C juures 20-25 min
 
PS! Soovi korral võib küpsetamise ajaks panna ahju kausi veega või piserdada vett leivale. Läike saamiseks tuleb peale ahjust välja võtmist leiba veega pintseldada aga sel juhul ei teki krõbedat koorikut!
 

 

Lisa arvamus



Märkus: HTML kood ei ole lubatud!

Halb           Hea